Kempo

1 órája

Túlteljesítették a kitűzött célokat a váradi kempósok

Fotó: Crișul SK

Jósa Attila

A Nagyváradi Crişul Sportklub és a King Do-Lions klubok sportolóinak összesen 12 alkalommal sikerült felállniuk a dobogóra a bukaresti Apollo Sportkomplexumban megrendezett Kempo Román Kupán. Ezekből a helyezésekből a Tulkos Rómeó által edzett Crişulnak 6 első és egy harmadik helyezés jutott, míg a King Do-Lions sportolói 4 első és egy harmadik helyet szereztek. A Román Kupát az Amatto Zaharia elnök által vezetett Román Kempo-szövetség szervezte. 

A piros-kékektől Denisa Cotuţ felnőtt női -65 kg-ban, Karina Mihuţa ifjúsági női -65 kgban, David Sferle felnőtt férfi +95 kg-ban, Răzvan Cotuţ felnőtt férfi -80 kg-ban, Sebastian Barbu ifjúsági férfi -80 kg-ban, valamint Răzvan Câmpan a 8–10 évesek -40 kg-os versengésén végzett az első helyen, a harmadik helyet pedig Denis Bede ifjúsági férfi -65 kg-ban gyűjtötte be. A King Do-Lions színeiben Larisa Borma a 12–14 éves gyermekek -40 kg-os mezőnyében, Alexia Tirluţa a 8–10 évesek -30 kg-os versenyében, Sophia Tiponuţ pedig a 8–10 évesek -35 kg-os megmérettetése során lett aranyérmes, a váradi klub negyedik első helyét pedig Cezar Bonchiş szerezte meg a 8-10 évesek -45 kg-os kategóriájában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!