Bulvár-celeb

2024.06.01. 13:35

Mindenkit váratlanul ért Tompos Kátya halála: 3 nap alatt omlott össze minden

Ugyan az elmúlt hónapokban romlott az állapota, de nem utalt semmi arra, hogy ilyen közel lehet a vég. Tompos Kátya hozzátartozói, barátai is megdöbbentek a tragédián.

MW

Fotó: Imre György / Békés Megyei Hírlap

Tompos Kátya május 31-én, mindössze 41 éves korában hunyta le örökre a szemét. A fiatal tehetség halála megrendítette az egész országot, hiszen milliók hittek, bíztak abban, hogy hamarosan minden jobbra fordul. Kátya három-négy éve küzdött egy rendkívül ritka rákbetegséggel, aminek a kezelését csak külföldön lehetett volna megoldani, és amire szinte napok alatt adományokból össze is jött a pénz. Sajnos már későn...

Napok alatt omlott össze minden 

Tompos Kátya már bő három éve küzdött a betegséggel, egy jó ideig azonban szerette volna ezt titokban tartani. Nem akarta, hogy sajnálják, hogy mindenki azt kérdezgesse tőle, hogy éppen hogy van. Igyekezett a munkájára és a szeretteire koncentrálni, dolgozott az utolsó erejéig, és közben fizette a horribilis kezelések árait, ameddig csak tudta. Eljött azonban a pont, amikor megértette, hogy egyedül nem megy, hogy muszáj segítséget kérni... 

A sors azonban úgy rendelkezett, hogy mire karnyújtásnyira volt a segítség, már nem érhette el azt.

A Bors információi szerint Tompos Kátya állapota ugyan súlyos volt még a hét elején is, de nem volt arra utaló jel, hogy közel a tragédia. A színésznő egyik napról a másikra lett nagyon rosszul, mire a szerettei kórházba rohantak vele. 

A hírek szerint ártalmatlan, megfázásos tünetekkel, köhögéssel kezdődött minden, majd komolyabb szervi problémák léptek fel nála, még jobban legyengült a korábbi állapotához képest is. Az orvosok ugyan mindent megtettek annak érdekében, hogy itt tartsák még őt ezen a földön, Kátya szervezete alig három nap alatt adta fel a harcot. Alig egy nappal azt követően, hogy biztossá vált, meglett a pénz a további kezelésére.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!