Kék hírek

Tegnap, 14:06

Büntettek a közúti rendőrök

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közúti rendőrei szeptember 17-én ellenőrző akciókat végeztek, amelyek során 91 büntetést szabtak ki összesen 45.045 lej értékben. Kiegészítő intézkedésként nyolc jogosítványt és két forgalmi engedélyt vettek el. A büntetések közül 16-ot gyorshajtás miatt, négyet a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, kettőt szabálytalan előzésért szabtak ki, megbüntettek 53 gyalogost és öt kerékpárost, további 11 szankciót pedig egyéb közúti kihágások miatt adtak.

Jogosítvány nélkül. Egy 18 éves helyi fiatalt állítottak meg a rendőrök szeptember 17-én 16.30 órakor Köröstarján egyik utcáján. Az igazoltatáskor kiderült, hogy egy beíratlan motort vezetett jogosítvány nélkül. Eljárás indult ellene.

Eljárás. Egy 59 éves hegyközcsatári férfit állítottak meg a rendőrök szeptember 17-én 05.45 órakor a 37-es községi úton, Hegyközpályinál. Az igazoltatáskor derült ki, hogy a férfi felfüggesztett jogosítvánnyal vezetett. Eljárást indítottak ellene.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!