Programajánló

2024.04.24. 16:49

32. Festum Varadinum: előrendezvények

Forrás: Facebook/Festum Varadinum

BN-összeállítás

Április 25., csütörtök, 10 óra – Domonkos 100 – Szent László zarándokút Debrecen–Nagyvárad között. 2024-ben másodjára indulnak el Debrecenből gyalogos zarándokok a Szent László plébániáról, hogy tiszteletüket tegyék a szent király ünnepén Nagyváradon. Szervezők: Szent László Plébánia és Domonkos rendház Debrecen.

17 óra – Anyák napja a Lorántffyban. Verses-zenés ünnepség. A Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnázium diákjai szívhez szóló műsorral kedveskednek az édesanyáknak és nagymamáknak az iskola díszteremében. A tehetséges gyerekek
szavalatokkal, énekekkel, rövid jelenettel és kiállításokkal örvendeztetik meg a résztvevőket.

Április 26., péntek, 18 óra – Hős Norbert szabadkai fotóművész Metamorfózis című egyéni kiállításának a megnyitója az EFA Kiállítási Központ Mezey Lajos Galériájában. Hős Norbert, a Kárpát-medencei Magyar Fotográfiai Társaság tagja először mutatkozik be Nagyváradon. A tárlaton a portré-, tájkép-, absztrakt és makrófotózás műfajaiból válogatott, állatvilágot bemutató ciklusokat láthatunk, melyek közül több fekete-fehér technikával készült. Szervező: Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület.

19 óra – Ótos Annabella újvidéki fotóművész Első találkozás Viviannal című egyéni kiállításának a megnyitója az EFA Kiállítási Központ Mihai Stegerean Galériájában. A tárlat művészi fotókon keresztül mutatja be az otthoni szülés különleges pillanatait. Szervező: Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület.

22 óra – Apple Room Party a Moszkva kávézóban. Octave, Primarie, Amore, Bîrz és Tiberiu a Moszkva kávézóban! Ez az izgalmas összeállítás kivételes zenei élményt ígér, ötvözve a house és techno ritmusait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában