Gyász

2024.06.03. 08:44

Gyászhírek, június 3.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága férj, apa, nagyapa, após, ZÉTÉNYI KÁLMÁN életének 82. évében, rövid szenvedés után elhunyt. Temetése ma, június 3-án 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászolja felesége, Marika, lánya, Enikő, veje, Miklós, unokái, Zsolt és Melinda családjaikkal.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a Zelina családnak, a szeretett ZELINA MÁRTON elhunyta miatt érzett fájdalmukban. A Ciubotariu család.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra és nagyapára, BUCSÁS JÓZSEFRE (Mezőtelegd) halálának 5. évfordulóján. Az idő múlik, feledni nem lehet, szívünkben örök a fájdalom és a szeretet. Emléke szívünkben örökké élni fog. Szeretettel emlékező családja.

*

„Ó, bárcsak tudnád, hogy mindig ott a Nap! Felhők mögött is ragyognak sugarak, lelkedben mindig ott él a derű, csak előcsalni most épp nem egyszerű.” CUC TEREZIA, HURDUCEANU FLOARE, LUKÁCS LÁSZLÓ CSABA, TORKOS KATALIN ÉVA, BOGDÁN ANDRÁS, SZÉDER MAGDALENA, VESE ANA, PASCU NICU MIRCEA, ZELINA MÁRTON, COANDĂ ELVIRA, ZÉTÉNYI KÁLMÁN, FETEA VERGENIA, DUBAU MINA, APATEAN IOAN, SIPOS ISTVÁN, HRIȚAN ȘTEFAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul  Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában