Gyász

2024.08.30. 08:34

Gyászhírek, augusztus 30.

A kegyelet virágaival és fájó szívvel emlékezünk drága jó szüleinkre,   NAGY ANDRÁSNÉRA (szül. ZOLTAI ERZSÉBET, Érkörtvélyes), ID. NAGY ANDRÁSRA haláluk 36., illetve 17. évfordulóján. Valamint apám testvérére, NAGY SÁNDORRA (Érkörtvélyes) és feleségére, NAGY KAROLINÁRA (Linuska néni, szül. BOTOS) haláluk 17., illetve 9. évfordulóján. Szívünkben örökké éltek. Gyermekeitek, András és Erzsike családjaikkal.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, nagyapa és dédnagyapa, POSZERT SÁNDOR (volt presbiter a szőllősi gyülekezetben) életének 78. évében csendesen megpihent. Temetése szombaton, augusztus 31-én déli 12 órától, a Steinberger kápolnából búcsúztatjuk. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle felesége, Anna, lánya, Anna és családja, fia, Sándor és családja, unokája, Andrei és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, COCIŞ ILDIKÓ életének 79. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése szeptember 2-án, hétfőn 13 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük! Nyugodjon békében! Lánya, Adriana, fiai, József és Tibor családjaikkal.

*

Ma is könnyes szemmel emlékezünk arra a szomorú napra, amikor 5 éve a drága férj, apa, nagyapa, após és dédnagyapa, POPOVICS PÉTER örökre itt hagyott minket. „Véget ért egy út, az életnek útja, Elmentél tőlünk egy nagyon hosszú útra. Égjen itt most minden gyertya a Te emlékedre, Ígérjük, hogy nem felejtünk, őrzünk egy életre.” Örökké szívünkben maradsz, áldott legyen a pihenésed! A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett testvér, nagybácsi, BALOGH MIHÁLY (a székesegyház volt karnagya, a Szent László Gimnázium egykori tanára) életének 77. évében, hosszú betegség után csendben megpihent. Temetése szeptember 2-án, hétfőn 12 órától lesz a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúznak tőle: testvére, Sanyi, sógornője, Ilona, unokahúgai, Melinda, Csilla és férje, Lajos.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és testvér, MEDVÉS MÁRIA ERZSÉBET 79 évesen elhunyt. Utolsó útjára szeptember 5-én, csütörtökön 13 órakor kísérjük a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Nyugodj békében, Mami! Szerető családja: Gabi, Pascal, Anthony és Laura, Andi, Adi és Dominic.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett testvéremtől, MEDVÉS MÁRIÁTÓL. Emléke legyen áldott! Babuci.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában