Felhívás

2024.09.26. 09:37

Felvételi a tűzoltóiskolába

Forrás: ISU

ERDON-összeállítás

Megkezdődött a beiratkozás a boldești (Prahova megye) Pavel Zăgănescu Tűzoltó és Polgárvédelmi Altiszti Iskolába. A követelményeknek eleget tevő hallgatók szeptember 23. és október 6. között jelentkezhetnek. A felvételire a Bihar megyei katasztrófavédelmi felügyelőség is toboroz jelentkezőket. A 2024 október és december között zajló felvételi időszakban 300 helyre lehet jelentkezni.
A beiratkozási dokumentációt online lehet benyújtani, a kérvényt a Belügyminisztérium, az Országos Katasztrófavédelmi Főfelügyelőség vagy a megyei katasztrófavédelem honlapjáról lehet letölteni. A kérvényt kitöltve és aláírva elektronikus formában kell elküldeni a recrutareboldesti@isubh.ro e-mail címre szeptember 23. és október 6. között, akár szombaton és vasárnap is. A beiratkozási szakaszt követően november 1–6. között zajlik a fizikai állóképesség felmérése, november 9-én a tudásukról kell számot adjanak a jelentkezők, az orvosi vizsgálatokat pedig november 13 és december 23 között tartják. A végleges eredményeket december 24-én teszik közzé a tűzoltóiskola honlapján.
A Bihar megyei katasztrófavédelem megjegyzi, hogy a Bihar megyei lakcímmel vagy ideiglenes lakcímmel rendelkezők a szükséges dokumentumokat a felügyelőség székhelyén adhatják le (Kert/Avram Iancu utca, 9. szám) hétköznapokon 8–16 óra között. Beiratkozáskor legyen a jelentkezőnél személyi igazolvány.
További részletek a felvételi menetéről és a szükséges papírokról a fent említett honlapokon találnak, valamint a tűzoltóiskola honlapján, továbbá a 0259/411.212 telefonszámon (27136, 27107, 27013 mellék).
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában