Gyász

2 órája

Gyászhírek, október 22.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama, SIMON ILONA életének 86. évében visszaadta nemes lelkét Teremtőjének. Temetése ma, október 22-én 14 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük! Nyugodjon békében! Búcsúzik tőle lánya, Icuka és unokái, Levente, Kevin és családjuk.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, anyós és nagymama, KEMECSEI PIROSKA (született BACHMANN) életének 80. évében, hosszan tartó betegség után csendesen megpihent. Temetése október 23-án, szerdán 15 órakor a Steinberger kápolnától lesz. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodjon békében! Gyászolja férje, György, fia, Zsolt és családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a ma 2 éve elhunyt, drága jó Édesanyára, KOCSIS MARGITRA és a 2 hete elhunyt Édesapára, KOCSIS ENDRÉRE. Köszönetet mondok mindazoknak, akik a temetésén részt vettek. Szerető lányuk, Erika és családja. Szerető kisfiunk is, ILYÉS ERIK ENDRE 10 éve és 1 hónapja, hogy elhunyt. „Nincsen olyan nap, hogy ne jutnátok valamiről az eszünkbe, Olyankor mindig könny szökik a szemünkbe. Telhetnek a napok, hetek, hónapok, múlhatnak az évek, Szívünkben örökké megmarad emléketek!”

*

Mély fájdalommal a lelkünkben tudatjuk mindenkivel, aki ismerte, szerette, hogy ARDAI ILONA (szül. TULKOS) 2024. október 18-án hosszú, türelemmel viselt betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése 2024. október 23-án 13 órától a biharpüspöki temetőben lesz. Gyászolja őt férje, Pista, gyermekei, István és Tímea, veje, Zoltán, menye, Krisztina, unokái, Boglárka, Réka és Attila, anyatársa, Nusi és Éva, apatársa, Lajos, valamint a család minden tagja. Kérjük a gyászolókat, egy szál virággal fejezzék ki a részvétüket. Lehetőség lesz koszorúmegváltásra, amit a család jótékony adományra fordít, az elhunyt kérésére.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett sógornőtől és nagynénitől, ARDAI ILONÁTÓL (szül. TULKOS), aki 75 éves korában, türelemmel viselt betegség után elhunyt. Szívünkben örökké élni fog! Sógora, id. Kiss Vince, unokahúga, Roitán Gabriella és családja, unokaöccse, Kiss Vince József és családja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában