Sport

3 órája

Crişul SK: idén is várják a sportolni vágyó fiatalokat

Jósa Attila 

Az új tanév kezdetével a Nagyváradi Crişul Sportklub várja azokat a gyerekeket és fiatalokat, akik szeretnének egy sportágat szervezett környezetben, szakképzett edzők irányítása mellett gyakorolni. A vívó szakosztályt Ille Nicolae edző vezeti, és tevékenysége Nagyváradon és Szalontán zajlik. A fiatalokat három csoportba osztják: kezdők (6–9 évesek), haladók és amatőrök (életkortól függetlenül). Az érdeklődők a következő telefonszámon jelentkezhetnek: 0745-651-211. 
A klub egyik legrégebbi szakosztálya a karate, amelyet Mezei Tünde edző vezet. Ő 5–11 éves gyerekeket vár, akik szeretnék elsajátítani a harcművészet, a karate fortélyait. Jelentkezés: 0740-333-837. 
Egy másik szakosztály a sakkozóké, amely válogatást hirdet 5–12 éves gyerekek számára, Szabó Ádám oktató vezetésével. A szakosztállyal a nagyváradi klub számos helyi igénynek tett eleget. Jelentkezni a 0758-656-757 telefonszámon lehet. „A sport nemcsak testi, hanem a lelki és mentális fejlődés szempontjából is hozzájárul a gyermekek gyarapodásához. A Crişul Sportklubban a fiatalok csapatsportokat és egyéni sportokat is űzhetnek. Klubunk kapui nyitva állnak minden sportolni vágyó fiatal előtt!” – írja a klub közleményében Pető Dalma, a Crişul igazgatója.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában