Segítség

3 órája

4,5 millió forint értékű Béres adomány az árvízkárosultaknak

A közelmúltban lezajlott nagy dunai árvíz számos településen okozott súlyos problémákat, otthonok, háztartások kerültek víz alá, sokan kényszerültek elhagyni a lakóhelyüket. Az árhullám levonult, azonban sokak életében egyelőre még nem állhat vissza a korábbi rend, a védekezést a károk felmérése, a takarítás, fertőtlenítés váltotta fel. Ebben az embert-próbáló helyzetben a Béres Alapítvány 4,5 millió forint értékű terméktámogatással igyekszik segíteni a rászorultaknak. A Béres C-vitamin és multivitamin készítményeket tartalmazó adományt Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke Juhász Noéminek, az Ökumenikus Segélyszervezet vállalati és közösségi kapcsolatok vezetőjének adta át.

MW

Árvíz Mohácsnál

Forrás: MTI

Fotó: Kacsúr Tamás

„Az árvíz által érintett családoknak, a nehéz helyzetbe került embereknek különösen nagy szükségük van minden támogatásra. Mi az együttérzésünkkel és készítményeinkkel is igyekszünk segítséget nyújtani számukra. Örülünk annak, hogy az Ökumenikus Segélyszervezettel együttműködve hozzá tudunk járulni az egészségük megőrzéséhez, nemcsak a fizikai megterhelés, hanem a lelki kimerültség leküzdéséhez is” – nyilatkozta Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke.

„Segélyszervezetként elsődleges célkitűzésünk, hogy jól és hatékonyan segítsünk a bajbajutottakon. 

Az árvíz kezdete óta jelen vagyunk több Duna menti településen, hogy gondoskodjunk arról, hogy a vállalati partnereink által felajánlott adományok eljussanak az érintettekhez. 

Hálásak vagyunk a Béres adományért, hiszen a helyreállítás és a takarítás fizikailag megterhelő, így kiemelten fontos, hogy az abban részt vállaló családok, szakemberek és civilek megőrizzék egészségüket.” – mondta el Juhász Noémi, a Segélyszervezet vállalati és közösségi kapcsolatok vezetője.

Az Ökumenikus Segélyszervezet a Béres adományainak segítségével folytatja az árvízhelyzet kezelésére irányuló sürgősségi akcióját, támogatva az érintett családokat, időseket, egyedülállókat. A Segélyszervezet és a Béres régóta fennálló együttműködése lehetővé teszi, hogy a készítmények gyorsan és hatékonyan jussanak el azokhoz, akiknek a legnagyobb szükségük van rájuk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában