Újabb eset

2023.03.11. 19:08

Könnyebb sérülésekkel megúszta az ATV-s balesetet egy fiatal nő

Fotó: apusenitransilvania.ro

Erdon-összeállítás

Megsérült szombaton egy 18 éves fiatal nő, aki balesetet szenvedett egy ATV-vel a Bihar-hágó és Lepus környékén. A hegyimentőket az 112-es hívószámon keresztül riasztották, a Fehér megyei csapat ment ki a helyszínre. A baleset 12.15 óra körül történt. A 18 éves Arad megyei nő az ATV-vel szenvedett balesetet, amely felborult, a jelek szerint ő pedig leesett a járműről, ugyanis az úttesten feküdt, amikor a segítség odaért. A baleset körülményei egyelőre nem ismertek. Az áldozatot a helyszínen ellátták. Később a Fehér megyei rendőrség azt nyilatkozta, hogy a 18 éves aradi nő utasként ült a járművön, az ATV-t egy 41 éves, szintén aradi nő vezette a Bihar-hágó környékén, amikor felborult. A 18 éves nő könnyebb sérüléseket szenvedett. Az ATV vezetője nem fogyasztott alkoholt, az ügyben vizsgálat folyik gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt. 

Egyébként körülbelül három héttel ezelőtt szintén történt egy hasonló baleset a Bihar-hágón, akkor egy 28 éves Bihar megyei nő sérült meg, akit a rohammentősök helikopterével szállítottak Nagyváradra súlyos állapotban. A hegyimentők ismét felhívják a figyelmet arra, hogy az ATV-vel történt balesetek száma egyre csak nő, ezért fokozott figyelemre intik azok vezetőit.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában