Asztrológia

KOS

KOS

Lesz itt ma minden… Sok energia és változatos fényszögek hatnak ránk. A Mars és a Neptunusz pedig mutatja, hogy hétfőn mennyire érdemes a megérzésekre figyelni. Hallgass rájuk, kövesd őket! Ugyanakkor pénzügyekben ne vállalj most kockázatot!

BIKA

BIKA

A Hold a Szűz jegyében jár, és jó hatással lesz a hangulatodra. Szereti ezt a kiszámíthatóságot, és ez a hétfő ilyen. Az időbeosztásra persze figyelned kell, de neked ez könnyen megy. A Merkúr szerint pedig csodás ötleted, vagy hirtelen jövő, szuper meglátásod lehet.

IKREK

IKREK

Jó sugallatokat, inspirációt jelez a Merkúr hétfőn, de a Mars is arra buzdít, hogy kövesd az álmaidat, mert valóban közelebb kerülhetsz a céljaidhoz. Az időzítésen viszont most sok múlik, és a pénzügyi kockázatokat is kerüld el. Várd ki a megfelelő időpontot!

RÁK

RÁK

Hétfőn valamilyen ügyben teljesen összhangban kerülnek a megérzések és az észérvek. Ennél nagyobb magabiztosságot pedig mi más adhatna most neked? Úgyhogy egyszerűen csak kezdj neki a megvalósításnak, és ne várj senki biztatására.

OROSZLÁN

OROSZLÁN

Hétfőn szerencsére nem kell választanod, hogy a szívedre vagy az eszedre hallgass, mert most egy irányba mutat minden! Az egyetlen, ami keresztbe tehet, az a rossz időzítés, vagy ha nem jól gondolod át a pénzügyi lehetőségeidet. Bármi is a cél, erre most nagyon figyelj!

SZŰZ

SZŰZ

A saját érdekedben ne foglalkozz mások ügyeivel. Ha folyton megállsz és abbahagyod, amit csinálsz, közben pedig őket hallgatod és/vagy a megoldáson gondolkozol, teljesen kicsúszol az időből. Hétfőn egyszerűen muszáj céltudatosnak lenned.

MÉRLEG

MÉRLEG

Pénzügyek: ezzel csak óvatosan, és most ne „igyál előre a medve bőrére” – ahogy a mondás is tartja. Biztos lehetsz benne, megkapod a pénzedet, de azt előre ne költsd el. Ez ugyanis könnyen visszaüthet. Este váratlan fejleményt hozhat az Uránusz, de ne aggódj, ez egy pozitív előjelű fordulat lesz...

SKORPIÓ

SKORPIÓ

Könnyen elveszítheted a fejedet egy helyzetben, amikor éppen a higgadtságodra lenne szükség. Erre utal a Hold és a Jupiter fényszöge. De most, hogy a horoszkópodat olvasod, mindezt könnyen el tudod kerülni. Minden szituációban számolj tízig, mielőtt bármit mondanál, tennél.

NYILAS

NYILAS

Valószínűleg idegeskedsz a pénz miatt. Ha jót akarsz magadnak, írd össze, mire mennyi kellene költened. Ettől hamar összeáll a kép a fejedben, és pontosan látni fogod, hogy egyáltalán nem rossz a helyzeted. Megoldást is hamarabb találsz, amiben egyébként szuper meglátások segítenek.

BAK

BAK

Békésen indul a hétfő, de már érzed, hogy ez a vihar előtti csend. Egy kedvezőtlen fényszög összezördülést jelez. A pénzügyek miatt is fő most a fejed. Kitartás, mert este már jó hírt kapsz, és a gondok egy jó része valójában magától megoldódik.

VÍZÖNTŐ

VÍZÖNTŐ

Hétfőn lesz okod a bosszúságra, mert lesznek diszharmonikus fényszögek az égen. De lesz okod a vidámságra is, mert kedvező fényszögek is segítenek, hogy megláthasd a fényt az alagút végén. Fókuszálj a pozitív fejleményekre!

HALAK

HALAK

A Nyilas Vénusz és a Halak Szaturnusz kedvezőtlen fényszöge mutatja, mennyire ideges vagy most a pénz miatt. Kitartás, hamarosan megoldódik minden problémád! Plusz lesz egy olyan ötleted, amelynek köszönhetően a vártnál is jobban alakulnak a dolgaid.