Asztrológia

KOS

KOS

Ma lesz pontos a Mars és az Uránusz fényszöge. A Mars az uralkodó bolygód, és képviseli mindazt, ami az akarattal, ambícióval, tetterővel, vággyal van összefüggésben. Az Uránusz a váratlan fordulatok planétája. Ennek a kettőnek a támogató fényszöge nagyon jó folyamatokat indít el az életedben.

BIKA

BIKA

Az Uránusz a Bika jegyében kedvező fényszögben van a Marssal. Ez most azt jelenti számodra, hogy egy nagyon jó lehetőséget kapsz, talán megvalósíthatod egy régi vágyadat, elképzelésedet. Olyan rajtad kívül álló körülmény is felléphet, ami jó irányba tereli az életed.

IKREK

IKREK

Az Oroszlán Hold nagy lendületet ad a mai napra. Lehet, hogy ezt nem a munkában fogod érezni, mert most leginkább szórakozni, kikapcsolódni, társaságba menni lenne kedved. Este tedd ezt, igazán megérdemled.

RÁK

RÁK

Lehet, hogy sokszor lejátszottál képzeletben egy helyzetet, és azt hiszed, tökéletesen felkészültél rá. Most azonban az élet rácáfol az előzetes elképzelésekre, és minden másképp alakul, mint gondoltad. A Mars-Uránusz fényszöge azt jelzi, hogy sokkal jobban!

OROSZLÁN

OROSZLÁN

A Hold csak este lép át a Szűz jegyébe, addig még a te malmodra hajtja a vizet. Ha van olyan barátod, ismerősöd, akivel eltávolodtatok egymástól, akkor a pénteki nap legyen az a nap, amikor kezdményezel. Valószínűleg már ő is változtatna a helyzeten, és oka van, hogy mégsem lép.

SZŰZ

SZŰZ

Pénteken másképp alakulnak körülötted a dolgok, nem biztos, hogy teljesen az lesz, amire számítottál. Egy váratlan tényező, vagy egy váratlan hír ugyanis jól összekuszálhatja a szálakat, és neked hirtelen rögtönöznöd kell majd. Ez az Uránusz hatása, hirtelen változásokat hoz!

MÉRLEG

MÉRLEG

Pénteken mindenféle (magánéleti és munka) terveidnek kedveznek a bolygók, de persze ezt nem elég a csillagokra bízni, neked is hozzá kell tenned valamit. Talán egy telefon, vagy egy kedves üzenet is elő tudja mozdítani a dolgaidat.

SKORPIÓ

SKORPIÓ

Ma minden emberi kapcsolatod intenzívebb lehet a szokásosnál. A barátságos emberekkel sokkal kellemesebben, a barátságtalanokkal sokkal kellemetlenebbül érzed majd magadat. Fontos lenne, hogy pozitív kisugárzású emberekkel vedd körbe magadat. A Nap már a jegyedben jár, és valamiben szerencsét mutat!

NYILAS

NYILAS

Hirtelen változást hoz az Uránusz, és hogy kedvező fényszögben van a Marssal, az azt jelzi, hogy ez a változás összhangban lesz a vágyaiddal, terveiddel. Nagyszerű napod lesz pénteken, este még érkezhet egy bónusz jó hír!

BAK

BAK

A pénteki napra egy új, kellemes időszak kezdeteként emlékezhetsz vissza majd később, de hogy ez tényleg így legyen, neked is tenned kell. Bármibe is fogsz ma, az nagy eséllyel van sikerre ítélve, különösen akkor, ha mindehhez az akaraterődre is szükséged van.

VÍZÖNTŐ

VÍZÖNTŐ

Az uralkodó bolygód, az Uránusz kedvező fényszögben van a Marssal. Ma ki kell mozdulnod a komfortzónádból, de ennek kimondottan örülni fogsz. Kedveznek neked a bolygók, most szerencsés lehetsz.

HALAK

HALAK

Pénteken elszántan szeretnél haladni valamivel, és most a körülmények, szerencsés véletlenek is a kezedre játszanak ebben. Sikeres lehetsz valamiben, amivel nagy elismerést, vagy bókot zsebelhetsz be.